Haos în administrație, după ce Codul-Sursă a înregistrat erori! Eugen Prună s-a transformat în primarul Ploieștiului, iar Dobre a devenit Ganea
  • Citit 1507 ori

Haos în administrație, după ce Codul-Sursă a înregistrat erori! Eugen Prună s-a transformat în primarul Ploieștiului, iar Dobre a devenit Ganea

Momente de șoc în primăria Ploiești, după ce Matricea principală a suferit câteva erori în codul sursă chiar în mijlocul zilei, fapt care a perturbat întreaga activitate din administrația locală. Din motive necunoscute, Eugen Prună, consilierul primarului Ploieștiului, a apărut brusc în mai multe locuri deodată, devenind brusc Adi Dobre, iar primarul Ploieștiului s-a umflat brusc devenind vicele Cristi Ganea!

Mașinile au rezolvat eroarea într-o oră, timp în care vicele Cristi Ganea a fost rătăcit într-un hard extern, după care totul a revenit la normal. Singurul disconfort s-a simțit la primarul Ploieștiului, căruia i-au căzut brusc pantalonii pe care Sistemul îi modificase pentru Cristi Ganea, rămânând în chiloți în centrul orașului, că mersese să verifice niște bile.

„Pe parcursul erorii de sistem care a durat o oră, domnul Eugen Prună a devenit șapte directori în șapte direcții diferite din Primăria Ploiești, două femei de serviciu la Guvern, plus parbrizara Marghioleasa - pe unde te duceai dădeai de Prună. Cel mai amuzant a fost că a înlocuit-o și pe doamna arhitect-șef Cristina Herția, care este fumătoare și a fost nevoit să radă un pachet de țigări într-o oră, iar el, când e adevăratul Eugen Prună, e nefumător convins. Să vedeți cum tușește acum ca un măgar”, explică un angajat din primăria Ploiești care a preferat să-și păstreze anonimatul, recomandându-se, simplu, Morpheus.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time