Miracol sau escrocherie? Crăpată la doi ani de la reabilitarea cu fonduri europene, Șoseaua Vestului a început să lăcrimeze
  • Citit 1002 ori

Miracol sau escrocherie? Crăpată la doi ani de la reabilitarea cu fonduri europene, Șoseaua Vestului a început să lăcrimeze

Credincioși din toate colțurile țării s-au adunat într-un număr impresionant, în zona Lămâița, pentru a fi martori la ceea ce pare a fi un veritabil miracol: șoseaua Vestului s-a crăpat și a început să lăcrimeze. Câțiva cetățeni mai pioși au început, din reflex, să bage bancnote de zece lei în crăpături, pentru că au rude bolnave și speră că rugăciunile le vor fi auzite și Șoseaua Vestului va înfăptui minuni și îi va însănătoși pe cei dragi.

„Am venit tocmai din Moldova ca să mă rog la Șoseaua Vestului”, povestește emoționată o enoriașă bolnavă cu nervii. „Doctorii zic să iau medicamente, dar eu știu că numai prin credință îmi voi vindeca nervii. Așa să ne-ajute Șoseaua Vestului!”, se confesează femeia, făcându-și o serie de cruci și pupând automatul de bilete din stația TCE.

Un sobor de preoți a apărut, firește, imediat, pentru a consfinți ceea ce pare a fi o minune similară cu Învierea lui Lazăr sau Transformarea apei în vin, aici fiind vorba, după cum cu înțelepciune explică Părintele Pafanurie, despre transformarea fondurilor europene și a banilor publici plătiți din taxe și impozite în rahat. „Asta-i minunea dracului, Vatman iartă-mă!”, se confesează părintele, făcându-și semnul Oprirea Interzisă.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time