Premierul Tudose e urmărit de ghinion: în Statul Paralel e executat pentru o datorie la birtul „Binomul Vesel”, însă în comuna de baștină e cu datoriile la zi

Premierul Tudose e urmărit de ghinion: în Statul Paralel e executat pentru o datorie la birtul „Binomul Vesel”, însă în comuna de baștină e cu datoriile la zi

Credeați că vede state paralele imaginare și binoame din cauza băuturii, însă în toată manipularea odioasă există și un sâmbure de adevăr! Premierul Mihai Tudose a primit o veste proastă chiar în timpul ședinței de guvern când mărea ajutoarele sociale la lepre, dar și impozitele la firme. Un curier a dat buzna în timpul ședinței și i-a băgat sub nas un caiet cu datorii din partea birtului „Binomul Vesel” situat într-o comună din Statul Paralel, unde Tudose a rămas dator cu 50 de lei noi, în urma unei orgii guvernamentale cu Mona și Săniuța.

„Nu mi se pare corect să trimiți executorul pentru o datorie infimă, mai ales că la ultima petrecere tradițională de 1 Mai organizată acolo de către Tel Drum s-a băut Babanu de vreo 21 de milioane de euro și nimeni nu mai zice nimic. Patronul Olaf Crețu din comuna Gura Belinei din Statul Paralel a zis că face o plângere, dar omul zice multe la băutură. Banii lui Dragnea nu sunt buni?”, declară oarecum retoric premierul Mihai Tudose dând peste cap o zeamă de varză.

Contactat de reporterii punctulpeignat.ro, președintele ANAF declară că nu poate interveni în politica fiscală a unui alt stat, mai ales că e unul paralel. „Dacă a băut în Statul Paralel, să plătească. Totuși, întrebarea rămâne: de ce este mahmur în statul normal, dacă el bea în statul paralel?”, cugetă președintele ANAF, căutând acciza în declarația de avere a premierului României.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time