Tudose, ia mai toarnă un păhărel, să mai Deficit nițel!
  • Citit 729 ori

Tudose, ia mai toarnă un păhărel, să mai Deficit nițel!

Sănătate și sete bună tuturor comesenilor din Guvern! Comisia Europeană a publicat marţi, 24 octombrie, datele Eurostat care arată că România a încheiat trimestrul II din 2017 cu un deficit de 4,1%, cel mai mare din Uniunea Europeană. Deficitul este dat de cheltuielile demente pe care tovarășul Guvern le aplică zilele astea, de a ajuns director din privat să își dorească să se angajeze femeie de serviciu la stat. Pe un fond sută la sută fals, desigur, că altfel eram și noi Elveția, nu trăiam în zdrențe. 

Vestea venită pe surse din Palatul Victoria este că deficitul nu ar fi doar de la politica inconștientă a pesediștilor, ci de la setea premierului Tudose, care ar fi băut aproximativ 1,20 % din deficitul înregistrat de România. Experți economici care au vrut să-și păstreze anonimatul (că au și ei servici la stat dat de pesedeu) informează că cel mai mult a băut Tudose de la Sănătate și Învățământ, că de-aia la pus pe Liviu Pop acolo, care oricum nu știe să citească și nici tâmpenii prea mari nu poate să facă că n-are bani decât de alternativul pentru clasa a cincea, slavă Cerului! 

Surse guvernamentale informează că Tudose a băgat mâna să bea și de la Apărare, dar acolo i-a dat paznicul cu pliciul peste mână și s-a abținut. În rest, premierul a promis că se va abține, urmând să mai bea doar maxim 2 %, ca să nu ne aplice UE infrigment total la băutură, care înseamnă că, după ce că suntem puturoși și hoți, mai troscănim excesiv bugete întregi ca ultimii drojdieri care țipă că după ei potopul, de parcă n-ar avea copii de crescut acasă, paștele mamii lor de hoți.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time