Ăștia chiar nu se pot abține! PSD continuă măsurile fiscale aberante: După „Split TVA” urmează „Flit IMM”
  • Citit 804 ori

Ăștia chiar nu se pot abține! PSD continuă măsurile fiscale aberante: După „Split TVA” urmează „Flit IMM”

Noile măsuri fiscale promovate de guvernarea PSD-ALDE care bagă boala în mediul privat producând o degringoladă în economie ca pe vremea Colectivizării vor continua, anunță hohotind ministrul de Finanțe Ionuț Mișa dintr-un jacuzzi aflat la etajul doi al Ministerului de Finanțe.

„După SPLIT TVA vom introduce o nouă măsură numită FLIT IMM venită în același spirit al aberațiilor la care supunem turma asta numită popor, ha, ha, ha”, declară ministrul Ionuț Mișa în timp ce lovește cu biciul un patron de IMM care îl freacă fără simț de răspundere cu peria de sârmă pe spate.

„Sigur că măsura Split TVA este o imbecilitate. Adică vă dați seama cât tupeu am eu dacă pot să vă țin banii de TVA până pe 25 ale lunii într-un cont special, chiar dacă și IMM-urile facturează și ele, la rândul lor, alt TVA în sens invers, fiind datoare la stat doar cu diferența, nu cu toată suma pe care o țin eu ca un boss în contul special. Deci, ca să vă dau o explicație științifică, facem asta pentru că așa vrea p..a noastră, ha, ha, ha!”, hohotește Mișa semnând pe marginea căzii un mandat de executare silită a unui copilaș mititel de patron de IMM dator la stat care nu va mai avea acoperiș deasupra căpuțului în mijlocul iernii și e suflet mic și inocent ca un mieluț nevinovat, FMM de ministru!

Pamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time