Conflict de muncă în Primăria Ploiești! Femeia de serviciu nu l-a recunoscut pe primarul Dobre și l-a alergat cu mopul

Conflict de muncă în Primăria Ploiești! Femeia de serviciu nu l-a recunoscut pe primarul Dobre și l-a alergat cu mopul

Frizura hot couture cu tentă pierdută spate-față i-a jucat feste edilului municipiului Ploiești, Adrian Dobre, care a fost agresat cu un mop, în propriul birou, de femeia de serviciu.

„Domnul primar a fost confundat cu fochistul instituției, Mitică, care se tunde la fel și umblă nebărbierit. Doamna de serviciu are un conflict instituțional cu fochistul, care i-a făcut trei copii iar acum nu plătește pensia alimentară, de unde și atitudinea violentă a doamnei Nuțica care i-a pus în aplicare domnului primar câteva tehnici shaoline cu mopul, strigând în gura mare „plătește pensia, javră, os!”, explică Gabriel Hornoiu, consilierul primarului pe probleme juridice și femei de serviciu din cadrul Primăriei Municipiului Ploiești.

Situația conflictuală a creat un blocaj instituțional care a fost rezolvat în cadrul unei ședințe de opt ore, în care primarul Adrian Dobre, cu calmul caracteristic, i-a explicat doamnei Nuțica că el nu e Mitică, dar că va comanda un studiu din care să reiasă cine e Mitică, dacă pensia se justifică și care este cuantumul datorat.

„Totul e să treacă de votul Consiliului Local, unde PSD are majoritatea, de unde și blocajul”, a conchis Gabriel Hornoiu, înainte de a cădea răpus de somn pe un fotoliu din biroul primarului.

Pamflet / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time