Întâlnire bilaterală la Ploiești. Baronul Von Münchhausen, în vizită la omologul său Volosevici

Întâlnire bilaterală la Ploiești. Baronul Von Münchhausen, în vizită la omologul său Volosevici

Ploieștiul se îmbracă în straie de sărbătoare pentru a primi vizita Excelenței Sale Plenipotențiale Baronul von Münchhausen, anunță Primăria Ploiești prin intermediul unui comunicat trimis presei. Municipalitatea anunță manifestări alegorice, tiruri de tun și concurs de snoave cu tombole atractive la Ploiești TV.

Celebrul nobil mitoman de talie mondială s-ar fi hotărât să ne viziteze orașul după ce a urmărit pe Facebook declarațiile primarului municipiului Ploiești legate de furnizarea apei calde. “Am crezut că sunt cel mai bun, dar mi-a picat fața când am auzit că domnul Volosevici sugerează că el va rezolva problema apei calde. Efectiv mi-am dat două perechi de palme și am exclamat - ăsta e dat dracu, trebuie să-l cunosc”, a declarat Münchhausen în timp ce călărea un iepure de câmp cu viteză supersonică.

Pe perioada întâlnirii, Baronul îi va  povesti primarului cum ar fi călătorit pe o ghiulea în zbor, cum a zburat el pe lună, sau cum s-a ridicat dintr-o mlaștină cu tot cu cal trăgându-se în sus de păr.

În contrapartidă, domnul primar A. Volosevici îi va povesti cum a muncit el ca să dea drumul la căldură și apă caldă, cât de serios este preocupat zilnic pentru buna administrare a orașului și cum va câștiga un nou mandat la Primăria Ploiești din partea oricărui partid. Vizita se va termina cu un dejun la Restaurant Best unde, conform etichetei, Volosevici îi va lipi baronului o gumă pe cur, la fel ca și ambasadorului Kuzmin, după care va râde singur la gluma lui.
 
Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Replicile personajelor sunt imaginare și nu sunt identificabile, în mod real, cu subiectul creației.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time