Scandalos: Pe Marte s-ar fi descoperit apă, însă nu s-a votat prelungirea contractului cu operatorul

Scandalos: Pe Marte s-ar fi descoperit apă, însă nu s-a votat prelungirea contractului cu operatorul

Planeta Marte ar fi avut apă fără întrerupere, dacă s-ar fi prelungit contractul cu operatorul marțian de apă, informează Andromed Liviu Pluto, primarul planetei Marte. „Din păcate, Consiliul Spațial nu reprezintă interesele Galaxiei, vrea doar să pună bețe în roate”, explică supărat politicianul.

„Dacă rămânea acest operator, racordam și cartierul Marte Apostol la rețea, că și cetățenii de acolo merită condiții de secolul 21. Pe lângă asta, Marte riscă să rămână și fără căldură la iarnă din cauza consiliului spațial. Cu ce se vor încălzi copilașii de pe Marte, chiar nu se gândește nimeni la asta?”.

„Noroc că facem spital municipal pe Marte. Mulțumim pentru creditul exorbitant acordat de Banca Galactică. Pentru noi, marțienii, banii nu sunt o problemă, mai ales că nu-i avem”, explică primarul planetei Marte, Andromed Liviu Pluto.

Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Replicile personajelor sunt imaginare și nu sunt identificabile, în mod real, cu subiectul creației.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time