Doamne-ajută! Semcu nu mai are nevoie de WC nou la SGU. Se pregătește pentru funcția de city manager (Surse)

Doamne-ajută! Semcu nu mai are nevoie de WC nou la SGU. Se pregătește pentru funcția de city manager (Surse)

Tot Regele nostru, Hagi, avea dreptate: Ai, n-ai flotor, tragi apa. Mergând pe acest concept filosofic profund, administrația publică locală a eficientizat procesul de reformă, rezolvând problema spinoasă de la SGU, despre care am scris zilele trecute: veceul directorului general, Adrian Semcu. Fără acest instrument administrativ complex, lucrurile erau blocate, de aceea s-a luat o măsură extremă: nu se mai mută Semcu în WC-ul de la sediul PECO, unde se intenționează mutarea SGU Ploiești, ci se mută Semcu într-un WC luxos, la etajul 1 din Primăria Ploiești.

Odată cu tronul, vine și funcția. În cazul de față, vorbim despre mutarea lui Semcu în poziția de City Manager, în locul Simonei Albu, care nu va rămâne, doamne ferește, pe dinafară, ci va ateriza în poziția de secretar general al municipiului Ploiești. Mai rămâne să se hotărască și actuala ocupantă a funcției, Mihaela Constantin, să plece.

Însă și ăsta pare a fi un detaliu neimportant, mai ales dacă citim ordinea de zi a ședinței de mâine, când, la poziția a doua, avem următoarele vorbe de duh: „Proiect de hotărâre privind nominalizarea a doi membri în comisia pentru evaluarea secretarului general al Municipiului Ploiești – inițiat de primar Andrei Liviu Volosevici”. Nesilită de nimeni sau cu de-a sila, doamna Constantin va fi puțin obligată să strige Bingo. Revenim cu detalii.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time