Surse: SGU Ploiești se mută fiindcă nu are directorul Semcu WC la birou

Surse: SGU Ploiești se mută fiindcă nu are directorul Semcu WC la birou

Primăria Ploiești pregătește câteva permutări de sedii ale instituțiilor din subordine, ca să fie drumul cu oameni. Se clamează “eficientizarea” activității, însă logica este una mult mai simplă și seamănă cu erecția de dimineață: apare și dispare din senin.

Potrivit surselor noastre, proiectul mutării ar fi apărut în urma sugestiei lui Adrian Semcu, directorul SGU Ploiești. Bossul de la Spații Verzi ar fi reclamat condițiile improprii de muncă, în sensul că n-are toaletă directorială lângă birou. Această situație dramatică îl obligă să meargă, ca restul plebei, la veceul din capătul holului, ca să se exprime politic în anonimat.

Aici ar fi intervenit primarul, care a luat în mână problema, a analizat nevoile lui Semcu, le-a întors pe toate fețele, după care ar fi decis eficientizarea activității managementului, ca să nu intervină blocaje în procesul de producție. Contactat de punctulpeignat.ro, Adrian Semcu a comentat succint, de după ușă: „Ocupat!”.

Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Replicile personajelor sunt imaginare și nu sunt identificabile, în mod real, cu subiectul creației.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time