Tovarășul Nicolae Ceaușescu, mesaj către Volosevici: Atrage, tovarășe, fonduri UE, că ne umpli de datorii!

Tovarășul Nicolae Ceaușescu, mesaj către Volosevici: Atrage, tovarășe, fonduri UE, că ne umpli de datorii!

Aflându-se la alergarea de seară prin cimitirul Ghencea, tovarășul Nicolae Ceaușescu, secretar general al Partidului Comunist Român și Comandant Suprem al forțelor Armate, a avut amabilitatea de a ne acorda un scurt interviu în exclusivitate legat de fondurile europene.

„Dragi tovarăși și pretini, aud că avem un tovarăș primar la Ploiești care nu crede în fondurili ieuropene. Așa ceva nu trebe să se mai întâmple, tovarăși! Îi transmit pe această cale să ia măsuri ferme și susținute, pentru binele poporului, ca să atragă fonduri ieuropene, că sunt bani gratis, tovarăși! Orice tovarăș bătut în cap știe asta.

Pe vremea Împușcatului, adică a mea, beam până dimineață Ayran cu tovarășul Saddam, ca să fac una de-un dolar. Astea au fost sacrificii, tovarăși, ca să plătesc datoria iexternă. Nu vă bateți joc de fondurili gratis, dragi pretini, că nu sunteți nemuritori - uitați-vă la mine!

La final, înainte de a se retrage la domiciliul său de veci, Tovarășul a depus o sesizare la administrația cimitirului, reclamând că este hărțuit de un fost deputat, Gunia, care îi tot smulge stâlpișorii de la monument, „doar din răutate și ca să facă panaramă”.

Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Imaginea și replicile personajelor sunt imaginare și nu sunt identificabile în mod real cu subiectul creației.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time