INSOMAR: 99 la sută dintre bărbații însurați ar face zilnic o Unire Mică

INSOMAR: 99 la sută dintre bărbații însurați ar face zilnic o Unire Mică

Cercetătorii în uniri mici au dat publicității un studiu din care rezultă faptul că bărbații însurați sunt mult mai patrioți decât femeile. Potrivit sondajului, acestea par a fi dominate de un puternic curent antiunionist.

„Pe segmentul 35+ se observă un patriotism crescut încă de dimineață, când se murmură în baie Deșteaptă-te, Române!, după care urmează un trend descendent la prânz, când subiectul sondajului este ocupat cu munca sau cară o sacoșă neimportantă de cumpărături, patriotismul revenind puternic seara. La acest moment, majoritatea subiecților ar dori o mare Unire, însă s-ar mulțumi și cu una mică, de compromis”, explică Manuel Tristu, expert Insomar.

„Când mă întorc de la servici, mă întind cu subînțeles pe divan, că poate îi vine soției vreun gând ad-hoc. Fix atunci mă ia cu chestii anti-românești, de genul “Du gunoiul”, “S-a ars becul” sau alte replici lipsite de patriotism. Cred că nevastă-mea s-a dat cu rușii”, meditează unul dintre subiecții sondajului care se unește singur în fiecare zi, după stingere.

Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Imaginea și replicile personajelor sunt imaginare și nu sunt identificabile în mod real cu subiectul creației.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time