Nu numai motociclistul a scăpat de Poliția Rutieră Ploiești. Gică, de la grupa mijlocie - 5 ani, a umilit cu trotineta patrula cu Logan!

Nu numai motociclistul a scăpat de Poliția Rutieră Ploiești. Gică, de la grupa mijlocie - 5 ani, a umilit cu trotineta patrula cu Logan!

Poliția Rutieră Ploiești a suferit nu una, ci două umilințe în cursul zilei de duminică! După ce un motociclist a scăpat de urmărirea patrulei pe Șoseaua Vestului, un puști de grădiniță le-a dat și el cu flit polițiștilor cu Logan. 

Îl cheamă Gică, e la grupa mijlocie și nu mai face pe el de un an. Mai mult decât atât, e un împătimit al trotinetei, fiind sperietoarea Poliției Rutiere, care este atât de incompetentă încât de când era Gică grupa mică nu reușește să-l captureze.

„E și firesc! La cât sunt de grași și cu ce rable circulă, nu este surprinzător. Polițiștii sunt buni să stea cu radarul în tufiș, nu să prindă infractori. Când apare un erou al șoselei, așa cum e Gică cu trotineta sa, polițiștii sunt pur și simplu umiliți”, declară cercetătorul Raimond Stanian, specialist în urmăriri cu trotineta.

Martori prezenți la fața locului ne-au declarat, sub protecția anonimatului, că Gică a oprit în dreptul polițiștilor, i-a stropit cu elefănțelul, după care a demarat în trombă cu trotineta. Cei doi agenți stropiți au vrut să demareze și ei, însă Gică le furase ventilele de la Logan, astfel că rutieriștii au fost nevoiți să dea întâi la pompă.

„Când să plece, le-a picat o ușă și girofarul. Au pornit așa, iar Gică se învârtea în jurul lor, făcând opturi cu trotineta, sfidându-i. La un moment dat, i s-a făcut milă de ei și le-a spus că dacă îi dau o ciocolată, nu își mai bate joc de ei cel puțin o lună. Când s-au căutat în buzunare după ciocolată, s-au năclăit de tot, fiindcă mai devreme le băgase Gicuță dulceață în buzunare când sforâiau ca nesimțiții în timpul serviciului. Bravo, Gicuță, ești eroul nostru!”, a declarat martorul acoperit.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time