De plictiseală, Tudose, Mihăilă și Dosaru și-au făcut dosare în arest între ei, după care și-au cerut șpagă „ca să închidă ochii”

business-man-cryingNu se dezic nici măcar când sunt la pripon: Cunoscuții magistrați și polițiști Tudose, Mihăilă, Dosaru și Ispas s-au păruit aseară, după ce au fost duși în arestul de la Câmpina, din motive pe care orice cetățean cinstit din țara românească le poate intui.

Surse din rândul personalului de pază spun că totul a plecat de la procurorul Mihăilă, care i-ar fi sugerat fostului șef al IPJ Prahova să dea și el „o atenție, o palincă, un caltaboș”, ca să nu își aducă Mihăilă aminte de anumite „chestii” despre Viorel Dosaru.

Repede a sărit și Ispas să aprobe, că și el știe niște „chestii”, în speranța că „nea Aurel împarte pălinca, nu bea singur, ca hapsânul”.

Viorel Dosaru a rămas același domn pe care îl știm: le-a bătut obrazul colegilor de celulă și a propus ca șpaga să fie decisă la un meci de table. „Cine pierde, stă o dată în seara asta”, s-ar fi exprimat fostul comandant al IPJ Prahova, făcând cu ochiul.

Între timp, în alt colț al celulei, fostul procuror general Tudose plângea în șoaptă, încercând să facă ceva cu șiretul de la opinci, cum știe el că a scăpat de necazuri Crișan, atunci când l-a condamnat DNA-ul austro-ungar la tras pe roată, conform Constitutio Criminalis Theresiana - un fel de cod de procedură penală aplicat hoților bugetari din secolul XVII.

Pamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time