Exclusiv. Soroș, nu te mai satură Dumnezeu! Jurnaliștii Observatorul deschid și ediția de Brașov
  • Citit 958 ori

Exclusiv. Soroș, nu te mai satură Dumnezeu! Jurnaliștii Observatorul deschid și ediția de Brașov

Următoarea știre exclusivă este scrisă cu pizmă, blesteme și răutate, subsemnatul de la tastatură fiind un tip ros de invidie de când era mic și nu avea Pepsi, iar vecinul avea (că tot veni vorba, arză-l-ar focul!). Timpul a trecut, Pepsi a apărut, însă oftica a rămas. Tipii de la Observatorul Prahovean (că nu-i pot numi oameni) sunt atât de ciudați încât nu se mai satură de muncă. După ce că muncesc în Prahova, acum vor să muncească și în Brașov, unde își extind redacția cu lume și investiție nouă (Soroș, că altă explicație n-am).

Una dintre puținele redacții care mai fac presă în Prahova (nu atât de bine ca subsemnatul, însă orișicât) își asumă o provocare temerară pe zona media locală, unde performanța reală transpusă în audiență reală se numără pe degete (de la o mână). Nu că nu le-aș dori succes (rupe-și-ar gâtul), însă orișicât mă gândesc la ei cu milă și puțină simpatie, așa cum merită să privești niște tulburați și inconștienți care aleg să trăiască din jurnalism profesionist într-o epocă în care, vorba lui Păstorel, căcații scriu, în loc să pută. Succes, observatorulbv.ro (sanchi!)

Sebastian Ignat / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time