După ce i-a făcut proști pe manifestanții din Victoriei și a zis că are o mitralieră pregătită, deputatul Cătălin Rădulescu revine: „Dacă mă enervez, poate le sug și pula”
  • Citit 905 ori

După ce i-a făcut proști pe manifestanții din Victoriei și a zis că are o mitralieră pregătită, deputatul Cătălin Rădulescu revine: „Dacă mă enervez, poate le sug și pula”

Deputatul PSD de Argeş, Cătălin Rădulescu, revine cu clarificări necesare, după ce a declarat într-un interviu că protestatarii din Piaţa Victoriei ar trebui înfruntaţi cu tunuri de apă și că e pregătit să folosească chiar și o mitralieră AKM cu care să tragă imediat.

Respectabilul parlamentar spune că publicul din România a înțeles greșit mesajul său controversat: „Altceva am vrut să reiasă. Adică nu degeaba am certificat de revoluționar, deci asta denotă că sunt practic și curajos. Așadar, dacă mă mai enervează mult proștii ăștia care ies ca proștii în Piața Victoriei, în loc să meargă la servici, poate ies într-o zi cu mitraliera în mână și le sug pula lor și neamurilor lor, să se învețe minte!”, amenință deputatul Rădulescu.

Deputatul explică și declarația sa legată de indemnizaţia de parlamentar despre care spune că este „de mizerie" și că „pentru cei 5.000 de lei de mizerie fac suficientă treabă în ţara asta".

„Iar s-a interpretat greșit, probabil tot Soroș e de vină. Ce am vrut să spun este că la cât de bou sunt, că doar a văzut o țară întreagă, aș merita mult mai mult, că nu degeaba sunt condamnat definitiv la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru dare de mită şi de administrarea unei firme în perioada mandatului de parlamentar, faptă care e incompatibilă chiar și cu un bou ca mine”.

Pamflet. Declarații nereale. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time