Vești bune de la New York. Olguța Vasilescu a dublat salariile la ONU
  • Citit 780 ori

Vești bune de la New York. Olguța Vasilescu a dublat salariile la ONU

Ministrul Muncii şi fostul primar al Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, s-a făcut de panaramă luni, la cea de-a 61-a sesiune a Comisiei ONU pentru condiția femeii, care a avut loc la New York, supunând limba engleză la niște perversiuni îngrozitoare. Însă nu aceasta este adevărata știre promovată de presa soroșistă care îi strică doamnei imaginea.

Într-o engleză de corijent de-a treia, Olguța Vasilescu le-a promis membrilor Adunării Generale a Națiunilor Unite că le dublează indemnizațiile „chiar din acest moment”.

„Condițion uămăn iz very dărti. Uămăn iz trited laic ă sărăcie, if iu nău uat ai min. From neau on uăman uil bi heapi end vot uit pesede”, a apucat să promită ministrul român al Muncii, chiar înainte de a i se tăia microfonul și de a fi tranchilizată de un higher ONU aflat în dispozitiv.

Cel mai indignat pare a fi actualul secretar general al Națiunilor Unite, Antonio Guterres, care a fost abordat de Olguța înainte de discurs: „Boss, dacă te sui în autocarul ăla să mergi la miting la Cotroceni, îți dublează fata pensia”. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time