Viorica Dăncilă corectează gafa legată de capitala Muntenegrului: „Am avut mici emoții, normal că e vorba despre Pleșcavița”
  • Citit 2477 ori

Viorica Dăncilă corectează gafa legată de capitala Muntenegrului: „Am avut mici emoții, normal că e vorba despre Pleșcavița”

Premierul Viorica Dăncilă a dovedit că este o intelectuală rafinată și a dat peste nas răuvoitorilor care au râs de ea că e analfabetă funcțional. Dăncilă a susținut o conferință de presă în care a citit, în sfârșit, numele corect al capitalei Muntenegrului, cunoscutul oraș Pleșcavița.

„Orice om îi e teamă de microfon. Lumea se râde de mine, cu toate că Guvernul construiește sute de țevi de irigație, fapt care se reflectează în economie care explodează. Revin la numele capitalei statului Munteroșu, unde am reflectorizat o vizită. Normal că știu cum se numește capitala, este cunoscutul oraș Pleșcavița, locul de baștină al merdenelei care mâncam eu la Videle când mergeam la sapă”, a explicat premierul României citind de pe o foaie.

Viorica Dăncilă a susţinut miercuri o conferinţă de presă comună cu premierul muntenegrean Duško Marković, în care a spus că se bucură să fie la Pristina, capitala Kosovo, în loc să spună Podgorica, care este capitala Muntenegrului. În înregistrarea conferinţei prezentată de Guvernul din Muntenegru, momentul în care premierul român rosteşte „Pristina” este fără sonor. Ulterior, discursul a dispărut și de pe pagina de comunicare a Guvernului României.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time