Primarul Volosevici a călcat într-o conspirație și a dus-o în partid

Primarul Volosevici a călcat într-o conspirație și a dus-o în partid

Incident mirositor în PNL, după ce primarul Ploieștiului a intrat în partid cu tălpile murdare de conspirație. Sediul s-a umplut de miros de conspirație. Unii membri și-au pus mâinile la nas, însă au existat și câțiva lingăi care au sărit să ajute, zicând că e o onoare să șteargă conspirația de pe tălpile primarului, cu mâinile goale sau cu propriul sacou.

Primarul s-a simțit mișcat, de fapt chiar zguduit, și a emis o nouă teorie legată de aceste conspirații care efectiv îl termină cu nervii capului: 

„Faptul că am călcat într-o conspirație este o conspirație pusă la cale de forțe malefice care plimbă niște așa-ziși câini prin fața sediului. Scenariul mi-a fost explicat clar de niște specialiști în intelligence pe care i-am cunoscut la coadă la covrigi. Încă ceva clar și sec aș mai adăuga, că mă grăbesc - intelligence vine de la inteligent, vă mulțumesc!”, a explicat primarul Andrei Volosevici care tocmai a călcat și într-un referendum.

Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Replicile personajelor sunt imaginare și nu sunt identificabile, în mod real, cu subiectul creației.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time