EXCLUSIV DOAMNE-AJUTĂ! Rafael Nadal a primit un mesaj de la Dumnezeu prin deputatul Mircea Roșca

EXCLUSIV DOAMNE-AJUTĂ! Rafael Nadal a primit un mesaj de la Dumnezeu prin deputatul Mircea Roșca

După victoria fantastică a extraterestrului Rafael Nadal, Dumnezeu s-a mobilizat și i-a transmis campionului un mesaj sfânt, prin contul de Facebook administrat de liderul spiritual Mircea Roșca. Coincidența face ca Roșca să fie prieten bun cu Nadal, după cum rezultă și din postarea deputatului prahovean: „Felicitări Rafa și îți mulțumesc prietene!”.

Roșca ar fi primit revelația exact în timp ce număra niște hârtii de 500. „Ochii i s-au aprins scânteietor, a căzut în genunchi, a ascuns rapid fișicul în buzunarele alea mari de la sacoul alb și a început să murmure indescifrabil – probabil atunci îi dicta Șefu”, informează un prelat citat de BBC, sub protecția anonimatului.

Surse din Rai informează că Dumnezeu l-ar fi înjurat pe Roșca, după ce a citit postarea de pe Facebook: „Cine Paștele m...ii i-a zis să meargă el, Roșca, din nou și din nou mai departe? Ăsta e fake news, îl dau în judecată. Petre, sună-l pe Beni!”, s-ar fi exprimat Dumnezeu într-un cerc restrâns de apostoli.

Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Imaginea și replicile personajelor sunt imaginare și nu sunt identificabile în mod real cu subiectul creației.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time