Tovarășul Andrei Liviu Visarionovici și elementele dușmănoase din presă

Tovarășul Andrei Liviu Visarionovici și elementele dușmănoase din presă

Astăzi, tovarășul Andrei Liviu Visarionovici a participat la emisiunea tovarășilor Mihai, Nica și Vasilescu de la postul concurent Observatorulph.ro. În cadrul emisiunii, tovarășul Andrei Liviu Visarionovici a fost sâcâit de către tovarășii sus-menționați, care au dat dovadă de o obrăznicie și de un tupeu ieșit din comun, permițându-și să se îndoiască de gândirea genială a tovarășului Andrei Liviu Visarionovici.

Incidentul demn de condamnat cu vehemență și spirit patriotic s-a petrecut chiar în timpul programului încărcat de lucru al tovarășului Visarionovici, care a sunat pe mobilul tovarășului Vasilescu cu vădita intenție de a certa elementele dușmănoase din studio.

Dând dovadă de spirit de inițiativă și vădită înțelepciune, tovarășul Andrei Liviu Visarionovici a făcut aluzii la adresa tovarășilor ziariști, că au ei niște interese ascunse, că nu fac presă, ajutându-i totodată cu niște îndrumări tovărășești despre ce să scrie, cum să scrie la ziarul lor dușmănos. Tovarășul Visarionovici a dat și exemple în acest sens, ca să nu rămână panaramele astea de tovarăși neexplicați: Rosal.

Fiind, din fragedă copilărie, exhaustiv și introspectiv, tovarășul Visarionovici a explicat elementelor dușmănoase că el a fost ales primar anul trecut, prin voința poporului, și că efectiv îl doare-n funcție de moșii și babele din blocul 7 Etaje, că este suficientă Legea Exproprierii și că nu are timp un tovarăș cu funcția lui de răspundere de finețuri de-astea, de genul să aibă curtoazia de a le bate oamenilor la ușă pentru a-i pregăti și a-i întreba dacă sunt sau nu de acord cu proiectul demolării blocului.

Cu un fin simț al umorului, tovarășul Liviu Visarionovici a încheiat, spiritual, spunând că dacă stătea omologul lui, Gh. Gheorghiu Dej, să se consulte cu toți țăranii, se ducea p..ii de suflet colectivizarea. Plus că tovarășul e tot timpul deschis dialogului și democrației populare, motiv pentru care nu a uitat să sublinieze, așa cum o face mereu, că oricum nu el, ci consilierii votează în CL, fără absolut niciun fel de presiune sau amenințări din partea Sa. În încheiere, Tovarășul Liviu a declarat că studiază posibilitatea de a mai da 100 de lei la Mitică Apostol, chiar dacă are datorii externe ca la balamuc.

Milică Cârstea

Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet politic și trebuie tratat ca atare. Imaginea nu este identificabilă cu personajele care fac subiectul creației.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time