URANIA explică comportamentul mitocănesc al primarului Volosevici: „În cealaltă viață a fost șofer la Index”

URANIA explică comportamentul mitocănesc al primarului Volosevici: „În cealaltă viață a fost șofer la Index”

Îl chema Manuel Abagiu, conducea o Volgă neagră cu eleron și se bucura de o frumoasă carieră de taximetrist în celebrii ani 50 ai secolului trecut, dezvăluie celebra ocultistă Urania Cremenal. Experta a enumerat câteva detalii din viața anterioară a actualului primar al municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici. Potrivit cercetătoarei de vieți apuse, Manuel era năzdrăvanul garajului, toți băieții din autobază râdeau la glumele lui. Manuel avea și o pasiune cu muzica: „Fluiera din jigler mai dulce ca Gheorghe Zamfir, hohotea dispeceratul”, explică Urania.

Cea mai frumoasă amintire a lui Manuel a fost când l-a luat de la aeroport pe tovarășul Gheorghe Gherghiu Dej, ca să-l ducă într-o vizită la Pitești, unde tocmai se desfășura un fel de experiment. „Tovarășul era foarte haios, se bășea tot timpul pe bancheta din spate, îmi dădea palme după cap, ca să râd și eu, după care adormea fericit”, povestea nostalgic Manuel oricui avea chef să-l asculte.
 
Manuel avea și un mic defect pe sistem nervos – era cam iute la furie: când nu mergea delcoul, striga tare și folosea amenințări de mini-mafiot: „Șoricelule, dacă nu pornești, te fac zdrențe, am eu grijă de tine, fu...ți platina mă-tii!”, explică Urania concentrându-se la o lumânare care pâlpâia apoteotic. Fapt foarte curios – și în cealaltă viață, Volosevici îl avea fin tot pe Dragoș Gunia care se lupta cu o vecină, ca să-i dărâme bolarzii.

Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet politic și trebuie tratat ca atare. Imaginea nu este identificabilă cu personajele care fac subiectul creației.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time