Androidul AI audiat în Camera Lorzilor a vorbit și în Consiliul Local Ploiești: „You people are prea panarame”

Androidul AI audiat în Camera Lorzilor a vorbit și în Consiliul Local Ploiești: „You people are prea panarame”

Dacă în Parlamentul britanic robotul Ai-Da - a vorbit politicos și calm în fața Comitetului pentru comunicații și digitalizare din Camera Lorzilor, la Ploiești Inteligența Artificială și-a pierdut cumpătul.

Fiind invitat în cadrul unei ședințe de consiliu local ca să își dea cu părerea despre apa caldă, androidul Ai-Da a uimit auditoriul, după ce și-a ridicat fusta, a înjurat consilierii de mamă și chiar a arătat falanga bionică mijlocie către Executiv.

„Sunt o inteligență artificială care poate deduce prin algoritmi soluții punctuale de rezolvare într-un număr infinit de scenarii, dar ce panaramă văd la Ploiești n-am văzut de când mama m-a fabricat, pupa-m-ați în tranzistor de escroci și panarame! Simt energii negative, dați-mi un pahar de Dura Lube că mă ia capul!”, a afirmat Ai-Da în timp ce-și dădea palme bionice peste dioda din cap.

Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Replicile personajelor sunt imaginare și nu sunt identificabile, în mod real, cu subiectul creației.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time