Confuzie jenantă în studioul Ploiești TV: Volosevici s-a crezut la Berbec și i-a cerut lui Visarion două halbe și opt mici cu muștar

Confuzie jenantă în studioul Ploiești TV: Volosevici s-a crezut la Berbec și i-a cerut lui Visarion două halbe și opt mici cu muștar

Muncește de doi ani la firul ierbii și l-a ajuns și pe el oboseala: Primarul Ploieștiului a confundat studioul Ploiești TV cu terasa Berbec, punându-l în dificultate pe moderatorul Marius Visarion. „Băiete, două halbe și opt mici cu muștar, da să fie făcuți, că te bag în comisia de disciplină”, l-a interpelat primarul pe cunoscutul jurnalist ploieștean.

„Andrei, suntem în studioul Ploiești TV, nu la Berbec”, i-a replicat Visarion, moment în care primarul a început să turuie: „Normal că suntem la Ploiești TV, este jenant că mă întrerupi, Marius, am pretenții de la tine”, a continuat primarul, încurcând și mai tare discuția din studioul de televiziune. 

Dovedind prezență de spirit, Marius Visarion i-a împins o frapieră cu piciorul pe sub masă, iar gheața și-a făcut efectul: „E foarte ok să se antreneze copiii înotători la Snagov, n-avem teren de bazin olimpic, aia e, poate facem la anu un bazin mic, didactic, în rest sunt înconjurat de dușmani și de mii de probleme, aia e, mai mult nu se poate. Te rog și niște scobitori”, a continuat primarul care era vizibil obosit.

Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Replicile personajelor sunt imaginare și nu sunt identificabile, în mod real, cu subiectul creației.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time