Altă belea! După comunicatul PSD, toate nevestele din Ploiești cer să fie reconfirmate!

Altă belea! După comunicatul PSD, toate nevestele din Ploiești cer să fie reconfirmate!

O nenorocire nu vine niciodată singură! Comunicatul prin care social-democrații au simțit nevoia să reconfirme candidatura din partea PSD a primarului Andrei Volosevici se lasă cu urmări nefaste pentru toți bărbații însurați din Ploiești. Ploieștencele au citit cu sufletul la gură comunicatul PSD, după care au luat problema în mână și le cer vehement soților reconfirmarea calității de soție.

„Eu nu știu ce i-a venit PSD-ului să reconfirme candidatura lui Volosevici. Păi nu l-au confirmat odată, are omul nevoie de dovezi zilnice de dragoste? Numai belele mi-a produs știrea. Cât să reconfirm și eu acasă, că am o etate?”, se plânge ploieșteanul Rudotel Stanian, pensionar, membru în Asociația „1 Mai Avântul Pensionarilor”.

Potrivit unui sondaj de opinie, foarte mulți bărbați din Ploiești se gândesc să înființeze Asociația Victimelor Mesajelor Politice Tâmpite, pentru a transmite un puternic apel de empatie și conștientizare asupra riscurilor care se pot produce atunci „când îți ia Dumnezeu mințile și îți dă o funcție publică”, se afirmă în mesaj.

Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Imaginea și replicile personajelor sunt imaginare și nu sunt identificabile în mod real cu subiectul creației.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time