Stan și Bran în declin?! Îndrăgitul cuplet comic Liviu și Virgiliu produce hohote de râs pe mapamond

Stan și Bran în declin?! Îndrăgitul cuplet comic Liviu și Virgiliu produce hohote de râs pe mapamond

Au început în emisiuni locale, dar acum înregistrează un succes nebun de când sunt alături și pe niște pliante roșii de la PSD care se distribuie în Ploiești. Este vorba despre îndrăgitul cuplet de comici Liviu și Virgiliu, despre care criticii de film au numai cuvinte la superlativ.

În scurtmetrajele lor demențiale, Liviu și Virgiliu obișnuiesc să joace roluri de personaje aflate la poluri opuse ale inteligenței, exact ca în rețeta care le-a adus atâta faimă lui Stan și Bran – unul e mut și mirat, iar celălalt are o logoree de nu se mai oprește. În final, totul se transformă într-un dezastru de proporții, fapt care produce hohote de râs și bucură atât publicul tânăr, dar și pe cel mai în vârstă, trecut prin multe comedii.

La emisiunile TV unde interpretează roluri de politicieni aflați în același partid, Liviu îl mai ciupește pe tăcutul Virgiliu, „ca să verific dacă mai e viu”, Virgiliu fiind mai tăcut de fel, mai introspectiv decât Liviu, care este o nebunie de băiat simpatic.

Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Imaginea și replicile personajelor sunt imaginare și nu sunt identificabile în mod real cu subiectul creației.

CITESTE SI: Altă belea! După comunicatul PSD, toate nevestele din Ploiești cer să fie reconfirmate!

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time