Cu o glumă a băgat groaza în PSD Ploiești! Candidatul PNL, Volosevici, a anunțat, la mișto, că va candida și din partea PSD, ca să nu-și mai piardă Savu timpul în campanie

enoriasiCandidatul PNL la Primăria Ploiești, Andrei Volosevici, a făcut o glumă pe Facebook care, însă, a produs isterie în sediul PSD Ploiești: „Iar să-l bat pe Savu în alegeri? M-am săturat! Voi candida din partea ambelor partide, PNL și PSD la Primăria Ploiești, ca să nu-și mai piardă nimeni timpul cu candidaturi inutile”, a glumit Volosevici, pe Facebook, adăugând un LOL la sfârșitul postării.

Din păcate, pesediștii ploieșteni nu au gustat gluma. Surse din interiorul organizației municipale ne-au informat că brigada de babe înscrise în TSD Ploiești a intrat în spasme, preotul organizației social democrate fiind chemat de urgență de acasă ca să facă o exorcizare în masă la sediul PSD Ploiești.

„Cu voia Domnului, am reușit să le scot din șoc. O colegă de numai 89 de ani a început să țipe că la aflarea veștii i-a revenit ciclul, alteia i-a rămas placa înfiptă în tabloul lui Ion Iliescu, că mușcase de nervi din el, iar șeful organizației Corupților Social Democrați cu Serviciu la Stat a aruncat cu un fișic de 50.000 de euro după motanul partidului, de parcă săracul animal avea vreo vină!”, a declarat părintele Iosif Visarionovici Teoctist, preotul filialei municipale.

Nici senatorul Daniel Savu nu a primit vestea mai bine.

„Întâi a căzut pe un scaun și a cerut apă, după care a întrebat cât e scorul la Avântul Bragadiru cu FC Scornicești la pauză, a tras trei vânturi și ne-a dat asigurări că domnia sa va lupta până la capăt, indiferent că e vorba de capătul lui 5 sau 44, cred că delira”, a declarat Augustin Mitu, în timp ce își buzunărea în cel mai social-democrat mod cu putință colegul inconștient.

Notă: Pamflet. Fapte ireale. Că doar nu a înnebunit Volosevici! Sau Savu!

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time