• Citit 375 ori

Laptele a fost nimic! Mii de ploieșteni s-au prezentat cu vărsături la Județean, după ce au ascultat discursurile politicienilor

vomat toaletaDacă întâmplarea nefericită prin care au trecut bieții elevi intoxicați cu lapte guvernamental vi s-a părut teribilă, asta nu e nimic pe lângă înghesuiala de la Spitalul Județean Ploiești de a doua zi. Spitalul a fost practic blocat de mii de cetățeni care acuzau stări de greață și diaree acută.

„M-a pus Necuratul să văd o emisiune politică la televiziunea locală. Era unul din partea Primăriei Ploiești care promitea că de la anul totul va fi bine și câte și mai câte porcării. Mințea cu așa o viteză individul, încât deodată am icnit, m-a trecut transpirația rece și am vomat pe pisica care dormea pe mileul de pe televizor. Nu mă mai uit la politicieni câte zile oi mai avea, maică!”, se plânge o pensionară ajunsă la Urgențe cu Salvarea.

Situația a devenit critică atunci când pe ușa spitalului a intrat primarul interimar Iulian Teodorescu care, sanchi, a venit să se intereseze de starea pacienților. În momentul în care Teodorescu a început să le promită bolnavilor că se va implica personal ca să nu le lipsească nimic, au început să icnească și asistentele, dar și medicii, iar becurile de la UPU au pleznit.

„Nici nu și-a terminat bine domnu vice discursul, că un brancardier a căzut ca și secerat din picioare, cu mâna la burtă. O domnișoară asistentă a vomat direct pe un coleg medic care consulta femeia de serviciu a spitalului, care și ea la rândul ei acuza dureri bruște în zona abdominală, dând vânturi încontinuu.

Am rugat bodyguarzii să-l dea pe Teodorescu afară sau măcar să îl oprească din vorbit, însă nu mai era nimeni la post, domnii de la pază fiind blocați în veceu de la diareea care i-a lovit brusc din cauza aceluiași discurs. E de groază domnule, așa ceva nu am mai văzut! De fapt, mă scuzați, dar trebuie să fug la veceu, că mă scap pe mine”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, fugind disperat spre budă.

Martin Loser King

Pamflet. Tratați-l ca atare.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time