• Citit 402 ori

Hingherii, urgent! Maidanezul Mircică a evadat de la adăpost și a rămas încârligat cu Roza și cu Nae sub streașina de la PNL Prahova

dog pissingAsta înseamnă să ai breșe de securitate! Hingherii de la Parcul Bucov au intrat în stare de alertă maximă, după ce un maidanez și mai multe maimuțe au evadat din Parcul Memorial Constantin Stere, fugarii fiind ulterior localizați sub streașina PNL Prahova.

Purtătorul de cuvânt al Zoo Bucov avertizează populația să stea închisă în case până când vietățile scăpate de sub control vor fi capturate. „Maidanezul Mircică este cel mai periculos, latră a prost toată ziua, mușcă chiar și cunoscuții care l-au hrănit, bașca mai e și plin de purici”, a declarat purtătorul de cuvânt de la Zoo Bucov.

Reprezentanții hingherilor spun că erau aproape să îl captureze pe Mircică, exact când s-a încârligat cu evadata Roza, chiar sub streașina PNL.

„A dracului jigodie, să vedeți ce romantic era! A făcut o scenă cu Roza ca în „Doamna și Vagabondul”, împingându-i cu botul o ștampilă în dreptul ei. Ștampila Roza ca apucata, pe toate hârtiile pe care le prindea. Păcat că a venit maimuțica Nae care a stricat tot momentul romantic tocmai când erau în focurile dragostei, de a rămas săracul Mircică sinistrat în Roza, iar Nae țipa ca descreieratul în jurul lor, agitând ștampila în mână. Deh, maimuța tot maimuță”.

Hingherii s-au apropiat tiptil, însă au fost dați de gol de un alt evadat, macacul Vlad, care până atunci se masturba complice într-un colț, savurând scena de dragoste.

Potăile aciuite în jurul sediului PNL au țopăit de fericire, văzând că evadații scapă, schelălăind lingușitoare și perfide, așa cum s-au obișnuit toate javrele care atârnă de ani de zile pe lângă Partidul Național Liberal.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pamflet. Puricoșii din pseudofabulă sunt, practic, inexistenți

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time