• Citit 453 ori

Deputatul Mircea Roșca și-a ascuțit dinții, ca să fie lăsat înăuntru, la conferința lui Gorghiu și Dumitrescu

capraToți știm că politicienii sunt lipsiți de scrupule, însă ce a făcut deputatul Mircea Roșca la conferința PNL din Sinaia întrece orice imaginație: după ce a fost refuzat de un portar rău să intre în incinta unde Alina Gorgiu și senatorul Iulian Dumitrescu susțineau o conferință de presă, Mircea Roșca a apelat la vasta sa cultură generală, punând în aplicare strategii din opera care l-a desăvârșit pe el, din punct de vedere intelectual, și anume „Capra cu trei iezi”.

Urmărind întocmai firul narațiunii, Roșca și-a pilit dinții, după care a cântat la intrare duios: „Trei iezi cucuieți, sunt Mircică descuieți”.

Din păcate pentru deputatul liberal, portarul nu a fost indus în eroare, mai ales că pe sub șorțul așa-zisei capre ieșeau niște pantofi Armani de 2000 de euro.

„Acționând la obiectivul Intrare Conferință, am dedus în timp real că în respectivul costum de capră se dedublase un individ dubios, care a încercat să păcălească dispozitivul, adică pă mine, motiv pentru care i-am tras o serie de pulane regulamentare pe cocoașă, să-i meargă fulgii.

Individul a pretins că el a organizat conferința, că e prieten bun cu doamna Gorghiu și că domnul senator Iulian Dumitrescu este la degetul lui mic. Văzând că nu mă las păcălit de minciunile odioase ale insului, acesta a început să facă semne obscene în fața mea și să-și ridice fusta, ca țigăncile, motiv pentru care i-am mai cărat niște pumni în cap”, a declarat Rembo Gheorghe, portar aflat în dispozitiv.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time