Vești bune de la meteorologi! Se anunță precipitații cu pufoaice și găleți electorale

Vești bune de la meteorologi! Se anunță precipitații cu pufoaice și găleți electorale

Institutul Național de Meteorologie vine cu vești îmbucurătoare pentru toți românii, fie ei turiști electorali sau doar milogi de ocazie: primăvara lui 2016 se anunță a fi una ploioasă, în sensul ăla la care visează tot alegătorul.

„Maică, eu am găleata cu domnul Iliescu de 20 de ani, o țin ca pe o icoană. I-am pus ulei de candelă și poster cu Maica Domnului și mă închin la ea în fiecare dimineață. Părintele ne spune la slujbă - frați și surori, pe buletinul de vot, poziția 1, la trei trandafiri, nu mai e domnul Iliescu - dar noi nu credem, noi tot cu dânsul votăm, că e om cinstit și ține cu poporul. Noi ascultam de domnul părinte, că mereu ne învață unde să punem ștampila", declară o creștină evlavioasă de 80 de ani din parohia Sfinții Împărați.

„La noi, la ortodocși, ziua votului este cu roșu în calendar. Așteptăm cu sufletul la gură semnul sfânt de pe Dealul Mitropoliei, după care luminăm și noi pe săracii din parohie, arătându-le calea. Așa au făcut și străbunii noștri, așa facem și noi, cei care cu smerenie spargem cutia milei în fiecare seară, pentru catedrala Neamului, desigur. Iar de restul schimbăm în euro. Ochiul dracului, dar măcar nu se devalorizează, amin!”, declară preacuviosul Preafanurie, buzunărind un reporter neatent.

Pamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time