Horoscop aprilie: Mercur retrograd, Soarele intră în Berbec, tu muncești ca boul

Horoscop aprilie: Mercur retrograd, Soarele intră în Berbec, tu muncești ca boul

Astrologul punctulpeignat.ro anunță încă o lună dificilă pentru toate zodiile. Aprilie 2017 s-ar putea să ne dea de furcă cel puțin la fel de mult ca martie, care deja ați văzut cât de căcat a fost. Dar poate fi și mai rău, în funcție de nivelul întreținerii, care reprezintă un aspect important, mai ales dacă nu ai plătit-o de un an-doi. Cel puțin așa spun astrele. Specialiștii anunță că triangulația Jupiter-Uranus-Pluto rămâne în continuare activă, fiind răscolită de trecerea Soarelui prin Berbec, situație care s-a putut observa clar în bugetul pe 2017, la diverse capitole, când devine clar influența lui Marte, în sensul termenului scadent la impozitele locale cu reducere de zece la sută.

Rămâne valabilă în continuare alerta de conflicte, cataclisme naturale, turbulențe politice, fiind suficient să urmăriți criza de nervi a lui Liviu Dragnea la auzul ultimelor declarații ale ministrului Tudorel, de unde reiese că, dacă mai punem cap la cap și aparițiile lui Ciuvică, va fi greu, mai ales dacă nu va fi ușor. Nici Venus nu stă liniștită, fiind în continuare retrogradă și se află în cea mai mare parte a lunii în Pești. Peștii sunt semnul ei de exaltare, în sensul că face ca tâmpita, ceea ce ar trebui să bucure unele zodii, în special pe toate. În mersul ei dus-întors, Venus formează două careuri exacte cu Saturn, înregistrându-se prețuri mai mici la rezervări pe Booking la Cerna, însă condițiile sunt tot proaste, mai ales privind găurile negre din pat, aspect care va genera tensiuni în cuplu, mai ales dacă nu aveți două televizoare, ca să vedeți meciul liniștit.

Și asta nu e tot!

Mercur se află și el în ciclul retrogradării, fiind efectiv retrograd. Într-un context astral atât de agitat, pe ce ne putem baza în aprilie 2017? Pe un trigon Marte-Pluto și pe un trigon Soare-Saturn, adică pe prieteni care vă pot da o sută până la salariu, asta mai pe scurt, că nu toți suntem specialiști în astre.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time