Surse Luju.ro: Frans Timmermans ar fi fugit în Madagascar, unde a cerut azil politic de frica Adinei Florea
  • Citit 1058 ori

Surse Luju.ro: Frans Timmermans ar fi fugit în Madagascar, unde a cerut azil politic de frica Adinei Florea

Îngrozit de ancheta declanșată de procurorul Adina Florea, care a înregistrat un dosar penal pe numele său, Frans Timmermans, prim-vicepreşedintele Comisiei Europene și-a luat geanta Louis Vuitton și a fugit de Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie (SIIJ) tocmai în Madagascar, unde a fost primit de omologul său, Radu Mazăre, devenit șef de trib pe o plajă din zonă.

Surse Interpol informează că Frans Timmermans ar fi fentat filajul pe A3 București-Ploiești, după care ar fi trecut granița spre Serbia, de unde a luat un avion privat. Timmermans nu este singurul oficial european care a fugit de Adina Florea, alături de prim-vicepreședintele CE aflându-se comisarul european pe Justiţie Vera Jourova, care a fugit în Costa Rica, de unde a cerut azil politic, că e gravidă și Statul Paralel îi încalcă drepturile de coruptă.

Timmermans anunță că are înregistrări de la crama sa din Bruges, unde Adina Florea ar fi fost filmată în timp ce dansa pe manele călare pe o masă, martor fiind chiar interpretul Andreea Bocelli, care e dispus să vină la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție pentru a depune mărturie și o dovadă concludentă, sub forma unei hârtii de 50 de RON cu care „Signora Adina m-a izbit pe frunte”. Revenim cu amănunte, urmează În gura presei, cu Mircea Badea. Pamflet / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time