SURSE: Apel important pentru cetățenii din Mitică Apostol: Nu vă grăbiți spre veceu! Noua canalizare n-are dop!
  • Citit 1377 ori

SURSE: Apel important pentru cetățenii din Mitică Apostol: Nu vă grăbiți spre veceu! Noua canalizare n-are dop!

Despre locuitorii din Mitică Apostol legenda spune că ar fi reali, însă știința pare a fi totuși rezervată. În primăria Ploiești, apar totuși pe tabele electorale, la impozite și, în general, în campanii, când sunt păcăliți din patru în patru ani. Discursul politicienilor pentru locuitorii din Mitică Apostol este identic cu al oricărui politician din Congo, fiindcă și nevoile băștinașilor sunt asemănătoare: Canal, gaze, asfalt. Oamenii din zonă par a fi un fel de trib neintrat în secolul XX, darămite în XXI. Personal, nu m-ar mira să aud de scene de canibalism în zonă, pentru știrile de la ora 5, gen: „Un vecin a fost prins cu falanga unui alt vecin în ciorbă”. 

Același bullshit de 30 de ani, aceleași promisiuni. Și, fiindcă tot am adus vorba de shit și nevoi, există o știre care a bulversat zona: se bagă canalizare, că face Dobre împrumut! Proiectul este în lucru, țevile sunt pe drum, băștinașii sunt fericiți că scapă de transhumanța dinspre fundul curții, ura!

Din păcate, urmează o veste proastă care le va produce constipație cetățenilor, până la o dată ulterioară neidentificată: băștinașii nu pot face caca, fiindcă țeava montată de nenea Dobre nu are stație de epurare la capăt. Țevile se duc în câmp, fiind puse la mișto. Nu există studii, proceduri în derulare care să dea un termen în timp și spațiu pentru drumul rahatului în natură, iar viitorul este sumbru, la fel ca o cufureală de vară: nu e proiect, iar o legare la magistrala din Ploiești, în capătul lui Mimiu, ar presupune subtraversarea liniilor CFR și DN1 - centura de Vest, pentru care, să îți iei autorizări, după care să te apuci de lucrări, ar dura nu mult, decât vreo 8-10 anișori.

Cât să se țină și cetățenii din Mitică Apostol? Cât să se uite la veceu ca la Elcrom pe vremea Împușcatului? Cât, Teodora, cât? Cât, Dobre, cât? Cât Tehnic-investiții, cât? Totodată, prevăd că după asfaltarea lucrărilor de canalizare, va veni primăria să bage gaze, că nu s-a gândit nimeni la un proiect integrat, ca să nu se spargă asfaltul de zece ori. Că tipii și tipele cu poziții de manager prin primărie freacă duda și fac biluțe în așteptarea zilei de salariu (imens). Mai și demisionează și se angajează la loc, ca să ia bani la mișto. Have fun, Mitică Apostol, stay alive! And fuck politicians!

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time