• Citit 438 ori

Adio, „Therme”! Pe Dâmbu s-a deschis „Ghene”, un paradis la fel de relaxant, însă mult mai radioactiv

apa murdaraUn loc unic în România a fost inaugurat chiar lângă tine, însă tu trăiai în ignoranță, cheltuind banii departe, printre moldoveni, la București. De acum, poti simți aventura vieții tale, posibil chiar ultima, într-o locație unică în Europa, deschisă recent în Ploiești. Vino să simți adevăratul sens al sublimului, în Ghene Dâmbu Luxury Resort și viața ți se va schimba radical.

„Când am intrat prima oară cu familia în Ghene, totul mi s-a părut atât de natural! Până și plantele sunt vii, una chiar m-a mușcat de picior. Apa verde precum cristalul mi-a luat reumatismul cu mâna. Există și mici sacrificii, că am contactat cancer de piele, psoriazis și Sida, însă adio dureri de spate, am scăpat!", se declară mulțumit Raimond Stanian, un ploieștean care a vizitat Ghene.

Administratorii complexului promit o mulțime de surprize vizitatorilor, asigurând că toate gunoaiele care plutesc pe Dâmbu și sunt prinse de către vizitatorii Ghene le rămân acestora cadou: „Un frigider Fram din 62, un televizor Cromatic sau chiar un câine mort de pe Dâmbu - toate aceste suveniruri le puteți lua acasă când plecați, cadou din partea Ghene. Cu Ghene Dâmbu Luxury Resort ești câștigat tot timpul pe care îl mai ai!", declară Gheorghe Himmler, administrator la Ghene.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time