Avem elevi eminenți la Engleză! La Evaluarea Națională, micuții au răspuns concis: „Plm, brb”

elev examenIată că rezultatele studiului și-au spus cuvântul! Evaluarea Națională a fost un succes anul acesta în majoritatea județelor țării, elevii dovedind că reprezintă o generație de care trebuie să ne mândrim și în care putem să avem încredere că e la fel ca generația noastră.

Subiectele Evaluării Naționale au fost rezolvate cu brio și la Prahova, unde un procent impresionant de 89 la sută dintre elevi a dat răspunsul corect la toate întrebările: „Plm, brb”.

„Uneori am avut și cazuri de copii eminenți, care au simțit nevoia să completeze răspunsul complex cu rezolvări surprinzătoare”, declară Horia Toma, inspector ALDE în cadrul Inspectoratului Județean Școlar Prahova.

„De exemplu, un mititel a scris Muie Steaua, fapt care a lăsat comisia cu gura căscată. Ne-am zis în barbă – ăsta sigur ajunge primar, ceva, sau chiar ministru, totul este să o țină tot așa. Că știți vorba aia cu brânza bună în burduf de câine”, declară satisfăcut inspectorul ALDE Horia Toma.

Pe de altă parte, elevii susțin că examenul a fost unul greu, cu foarte multe capcane care au pus la grea încercare chiar și pe olimpicul Prahovei, Raimond Stanian, care a fost drăguț și ne-a oferit detalii din timpul examenului:

„Vă scriiu din clasă, k sant cu tableta la examn pe FB. Sa moara Petre Ispirescu dak nu ma spart fraerii k subectele. Da crd k le trek ca a-m dat 100 de euro la saraca aia de diriga si sta sub bank sa i-mi rezolve ea. Plm brb”, a scris Raimond Stanian, care speră „să ia 6 și să se tireze în p..a lui în Anglia”.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time