Vizită istorică în Ploiești. Excelența sa, General feldmarschall Heinrich Himmler: „Înaltul Comandament al Reichului va fi mulțumit. Soluția Finală funcționează uimitor la rafinăriile voastre!”

Vizită istorică în Ploiești. Excelența sa, General feldmarschall Heinrich Himmler: „Înaltul Comandament al Reichului va fi mulțumit. Soluția Finală funcționează uimitor la rafinăriile voastre!”

O delegație compusă din înalte oficialități ale Reichului, în frunte cu Excelența Sa Adolf Eichmann, din partea Oberkommando des Wehrmacht - Divizia Cercetare, a aterizat pe aerodromul de la Strejnic. Înalții oficiali ai partenerilor noștri din Marele Reich au fost întâmpinați de primarul Adrian Dobre, viceprimarul Cristian Ganea, președintele CJ Prahova Bogdan Toader, și de Sebastian Ghiță (PRU – batalionul Cămășile Brune) în acorduri de fanfară ale Consiliului Județean Prahova care a interpretat, în premieră pentru islazul de la Strejnic, Corul Nibelungilor.

Oaspeții au fost încântați de primirea făcută de către autorități și au început programul vizitei oficiale cu inspectarea activității furnalului 2 – Brazi. Cu batista la nas, Excelența Sa Generalfeldmarschall Heinrich Himmler s-a declarat uimit de eficiența acestei rafinării, recunoscând sincer că nici la Buchenwald nu se reușește o asemenea eficiență în gestionarea gazelor.

„Felicit autoritățile române pentru performanța avută în activitatea programului nostru istoric – Soluția Finală. La noi, în Reich, îl aplicăm doar pe țigani și evrei, însă văd că partenerii noștri români au dus lupta rasială la un nivel și mai înalt. De când mama m-a făcut nazist n-am crezut că pot exista imagini ca alea din Cartierul Mihai Bravu. Sper, totuși, să nu existe exagerări. Știți cum e – genocid, genocid, dar dacă rămâneți fără contribuabili cine mai plătește impozite care să susțină efortul de război?”, a avertizat și Excelența Sa Hermann Goering, prezent la un dineu în Sala de 200 din Palatul Administrativ.

Pamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time