Viceprimarul George Pană e atât de discret încât a murit de trei luni în birou și nimeni n-a băgat de seamă

Viceprimarul George Pană e atât de discret încât a murit de trei luni în birou și nimeni n-a băgat de seamă

Mulți spun că are prea mult bun simț, că e bine crescut sau că e doar un tip mai tăcut de fel, însă lucrurile nu stau deloc așa: ocupați cu cearta din Primăria Ploiești, edilul Dobre și vicele Ganea au scăpat din vedere un amănunt terifiant - colegul lor de Executiv, al doilea viceprimar al Ploieștiului, zace lat la birou fiind îngropat într-un munte de mape care veneau zilnic la semnat. 

„Problema e că domnul vice a rămas rânjit, iar eu am crezut că e drăguț cu mine în fiecare dimineață și îmi zâmbește", se confesează secretara viceprimarului Pană. „Cel mai rău îmi pare că în lunile astea i-am povestit o groază de lucruri, că eu vorbesc mult de fel, că și bărbati-miu îmi zice tot timpul - „mai taci, fă, din gură", explică secretara lui Pană care nu a bănuit nimic timp de trei luni.

Cel mai afectat este celălalt viceprimar al Ploieștiului, Cristian Ganea, care se vizita des cu colegul său de la etajul trei. „Cum intram - pac, îi ziceam un banc. Iar George îmi zâmbea atât de frumos, credeam că îi plac glumele mele, cine ar fi bănuit altceva?", meditează Cristi Ganea, ștergându-se la ochi cu sacoul lui Pană.

Pamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Photo-edit credit: Lucian Rădulescu

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time