Există și vești bune. Dacă după Podul de Lemn pică și podurile de la Sud, Obor și cel dinspre Târgoviște, practic ne unim cu Ardealul și scăpăm!

Există și vești bune. Dacă după Podul de Lemn pică și podurile de la Sud, Obor și cel dinspre Târgoviște, practic ne unim cu Ardealul și scăpăm!

O echipă de experți în geopolitică din zona Mimiu a publicat un studiu complex prin intermediul căruia s-a găsit soluția miraculoasă de a intra și Ploieștiul în Europa. Potrivit documentului, dacă după Podul de Lemn pică și Podul de la Sud, cel de la Obor dar și cel dinspre Târgoviște, singura legătură a ploieștenilor rămâne cu Ardealul și scapă de nenumăratele probleme cauzate de apropierea asta nenorocită de București.

Niște patrioți locali au hotărât, la un pahar de cabernet, să dinamiteze pur și simplu ultimele legături cu sud-estul. Aceștia au depus jurământ de sânge, că s-au tăiat într-un pahar, să nu verse nici o picătură pe masă ca să-și atingă scopul final, și anume intrarea în Europa cu orice mijloc pașnic sau gălăgios.

„Colegul de pahar Gigi a lucrat pe vremuri la piroliză și, după ce a participat activ la accident, în sensul că a sărit în aer 180 de metri, omul a devenit expert în explozibil. Gigi ne-a dat asigurări că dacă îi dăm să bea suficient se mai aruncă o dată în aer chiar sub podul de la Sud, că acum e și călit, practic nu pățește nimic, zici că e de fier. Trăiască Gigi!”, au consimțit entuziasmați semnatarii petiției online „Adio, București, Üdvözlök mindenkit”.

Revoluționarii spun că mai există o soluție pașnică, dar e de durată. „Oricum primăria nu le repară, deci într-o zi vor pica de la sine. Însă nu prea mai avem răbdare, asta-i problema, că încă nu am trecut în Ardeal și deocamdată suntem încă regățeni. Și ăștia știți cum sunt, isterici”, explică subcomisarul Candiano Fernando, viitor ardelean, actualmente țigan din Mimiu.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time