Simona Halep, confesiune emoționantă despre Firea: „Am vrut să-i aplic un backhand, dar publicul mi-a luat-o înainte. Mulțumesc, sunteți minunați!”

Simona Halep, confesiune emoționantă despre Firea: „Am vrut să-i aplic un backhand, dar publicul mi-a luat-o înainte. Mulțumesc, sunteți minunați!”

Marea noastră campioană, Simona Halep, a fost înduioșată de căldura cu care publicul român a primit-o pe Arena Națională. „Publicul a fost al treilea jucător la întâlnirea cu tipa aia blondă care îmi tot repeta că e primarul Bucureștiului. Mulțumesc publicului, asta înseamnă implicare!”, a declara Simona Halep, în aplauzele românilor cu peste 12 clase. 

Simona Halep a prezentat, luni după-amiază, trofeul de la Roland-Garros pe Arena Naţională, în aplauzele a zeci de mii de persoane, imnul naţional fiind cântat de Marcel Pavel şi Monica Anghel, dar primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a fost huiduită.

Primarul Gabriela Firea nu a ratat momentul de a intra seara în direct la Antena 3, dezvăluind adevărata față a lui Soroș care finanțează zeci de mii de calomniatori, chiar și în momentele importante ale națiunii, cum a fost ăsta când purta ea tricolor pe scenă lângă Simona Halep. „Am auzit că demenții ăștia plătiți de Statul Paralel iar au primit bani pentru câini. De data asta am și dovada, că unul s-a pișat fix pe pantoful meu, uitați!”, a declarat furioasă Gabriela Firea, ridicându-și poalele în cap în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Pamflet, idioato. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time