Vești minunate de la Gabriela Firea, după prezența pe Arena Națională: „Sunt însărcinată!”

Vești minunate de la Gabriela Firea, după prezența pe Arena Națională: „Sunt însărcinată!”

Ați vrut cu Soroș, acum plătiți pensie alimentară! Primarul general al Capitalei, doamna Gabriela Vrânceanu Firea Pandele, a anunțat pe Facebook că a rămas însărcinată după prezența sa pe Arena Națională, urmând să ceară pensie alimentară „tuturor șobolanilor soroșiști care și-au făcut treaba și au plecat ca niște nenorociți de la locul evenimentului, crezând că scapă”.

„A fost și rău, dar a fost și bine!”, și-a început primarul Capitalei mesajul postat pe rețelele de socializare, text care a dispărut ulterior, că era să rămână gravidă din nou, în urma comentariilor.

„Situația stă în felul următor: toți hipsterii manipulați soroșiști care m-au tăvălit în toate felurile aseară vor plăti cu vârf și îndesat. Cum mi-au îndesat-o ei aseară, așa le-o voi îndesa și eu lor, că un copil se crește greu, iar eu am pretenții, Moldova e departe!”, a șuierat viitoarea mămică avertismentul către cei aproximativ 15 mii de prezumtivi tătici prezenți la eveniment.

„Teoretic, doamna primar nu avea cum să rămână însărcinată, că majoritatea a vrut doar oral, însă la înghesuială e posibil să se fi întâmplat și accidente, că ați văzut ce fanatici erau derbedeii”, explică analistul politic Bogdan Chireac, ștergându-se și el la gură, din reflex.

Pamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time