Disperată după exclusivități, o știristă s-a rugat de un cetățean să o violeze puțin, cât să apară în prime-time, să-și ia și ea salariul
  • Citit 800 ori

Disperată după exclusivități, o știristă s-a rugat de un cetățean să o violeze puțin, cât să apară în prime-time, să-și ia și ea salariul

O țară întreagă îi urmărește cu sufletul la gură atunci când relatează despre crime și violuri, însă puțină lume cunoaște subtilitățile acestei periculoase meserii de reporter de televiziune în România.

"Pe lângă pericolele zilnice la care sunt supuși, am observat că mulți dintre ei sunt pur și simplu analfabeți sau pomanagii, ne este milă de ei, că nu-și iau salariul dacă nu transmit ceva pe sticlă. De multe ori, par capabili să facă chiar ei crima, numai să aibă subiect. Noroc că nu sunt în stare, că și o crimă ar însemna să muncească, iar ei, în proporție covârșitoare, sunt putori", declară subcomisar Radu Stanian, purtător de cuvânt al IPJ Prahova, însărcinat și cu datul de informații de pomană la milogii din presă care se cred jurnaliști.

"Aseară, o reporteriță a intrat țipând în sediul Poliției anunțând că a fost violată. Avea un cameraman după ea care întâmplător filmase live momentul. Noroc chior, ce să zic. Problema e că părea fericită, în niciun caz supărată, striga încontinuu că își va lua și luna asta salariul. Probabil că de la șocul violului, altă explicație n-am", afirmă subcomisarul Stanian.

"O femeie fără apărare a fost violată sălbatic de un individ fără scrupule. Nu vreau să par docent, însă victima este mamă de copii, a fost și bolnavă când era mică, chiar nimic nu a contat pentru bestia care a posedat-o sălbatic chiar în fața sediului televiziunii noastre", transmite reporterul C. Georgescu, analfabet funcțional care momentan se autointitulează jurnalist, fiindcă la puzderia de prostălăi care practică meseria asta, săracul Cristi e chiar convins că reprezintă un exemplu de hărnicie și talent, mai ales că l-au văzut și rudele la televizor.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time