După ce Andreea Bălan a declarat că cine o atingea nu se spăla o săptămână, un fan îi răspunde: „Are dreptate, eu am făcut și gonoree”

După ce Andreea Bălan a declarat că cine o atingea nu se spăla o săptămână, un fan îi răspunde: „Are dreptate, eu am făcut și gonoree”

Val impresionant de susținere pentru iubita vedetă din secolul trecut, Andreea Bălan, cunoscută publicului masculin mai ales după ce a lăsat-o papa singură la mare prin 1999. Vedeta originară din Ploiești a declarat recent că nesimțiții care îi aduc astăzi injurii pe Facebook nu se spălau câte o săptămână dacă o atingeau prin anii 90-2000. „Nu uitați că toți ați avut o casetă cu mine”, a declarat recent vedeta, după ce a fost jignită pe rețeaua de socializare pentru că susține căsătoria între persoane de același sex. 

„Nici nu e de mirare că susține căsătoria între gay, mai ales după ce a scăpat în 99 singură la mare, vă dați seama câte nenorociri i s-au întâmplat acolo, că știm cu toții cum e la distracție și soare, iar papa stă ca fraierul acasă”, declară psihologul Hanibal Stanian, specializat în tratarea fostelor vedete din anii 2000 care stăteau vara prea mult la soare, iar iarna îl hărțuiau sexual pe Moș Crăciun. 

„Idolul generației mele, doamna Andreea Bălan, pe care personal o iubesc de când era mică, are dreptate. Nici nu știți cum era să te duci emoționat la tarabă ca să îi iei ultima casetă apărută, că scotea capodopere pe bandă rulantă. Odată, după ce m-a atins, nu numai că nu m-am spălat, dar mi-au apărut niște pete pe penis pe care inițial nu le-am băgat în seamă. Ca să aflu, ulterior, că ar fi trebuit să mă îngrijorez. În fine, asta nu e tot, că pe lângă acest aspect, eu nu m-am spălat nici următorii zece ani, că era minoră și pe mine m-au dus la Mărgineni”, declară Manuel Cheloo, fan înrăit Andre.

pamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time