Exclusiv: Aparatul PCR de la Pediatrie a fost infectat cu Covid și nu mai prinde 5G-ul, însă ne explică câți nesimțiți există în sistemul medical

Exclusiv: Aparatul PCR de la Pediatrie a fost infectat cu Covid și nu mai prinde 5G-ul, însă ne explică câți nesimțiți există în sistemul medical

Surse medicale din cadrul Covid-19 ne-au informat că aparatul PCR de la Spitalul de Pediatrie Ploiești a fost infectat cu CoVid-19. Scula care este nouă și a fost montată recent nu este doar bolnavă, însă dă rezultate zilnice neconforme cu aparatul PCR de la Spitalul Județean, care n-a luat CoVid și mai nimerește și rezultatul corect. Ăsta de la Pediatrie cică a fost obraznic de mic, fiind pila conducerii, care face ce vrea cu personalul medical, dar și cu micii pacienți.

Aceleași surse credibile ne informează că nici pulea nu l-a obligat pe managerul de la Pediatrie să transforme Spitalul de Pediatrie Ploiești în punct de supot Covid, mai ales că există dificultăți de respctare a unor fluxuri de pacienți care trebuiesc triați separat. Mai mult de-atât, cabinetele medicilor de la parter, ambulatoriile de specialitate, au fost mutate la locația din Tudor Vladimirescu, astfel încât copilașii internați la Pediatrie sunt plimbați cu ambulanța de la Pediatrie către Tudor Vladimirescu pentru un simplu control de specialitate, după care sunt aduși înapoi.

Acum, dacă copilașul are peste trei ani și nu mai e cu mămica este traumatizat când niște străini îl plimbă cu duba de la un spital la altul. Orice om care nu este nesimțit și mai posedă o urmă de umanitate poate intui că un copilaș plimbat cu ambulanța de la un spital la altul poate rămâne cu sechele, mai ales dacă pe Vladimirescu medicii sunt relaxați și nu sunt prezenți tot timpul la datorie, iar ambulanța este la cheremul singurului șofer care face drumul ăsta, care este pila managerului și transportă copilașii când are chef, iar acolo, când ajunge, micii pacienți sunt consultați de alți medici când au ei chef.

Toată această demență și bătaie de joc ar fi putut să fie rezolvată simplu: Pediatria să rămână pediatrie, pacienții suspecți de Covid să fie transportați de urgență la Secția de Pediatrie a spitalului Movila, astfel încât toate cabinetele de specialitate să rămână în Spitalul de Pediatrie, iar copilașii să nu fie expuși și batjocoriți de niște birocrați de căcat, vorba PCR-ului care ne-a transmis informația. Rușine!

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time