Surse: Cum a făcut Curtea de Apel Ploiești mișto de CoVid-19. Grefiera buclucașă
  • Citit 641 ori

Surse: Cum a făcut Curtea de Apel Ploiești mișto de CoVid-19. Grefiera buclucașă

O vorbă din români, pe care am inventat-o eu acum, zice că în fața onoratei instanțe până și CoVid-ul strănută. Din păcate, la Curtea de Apel Ploiești a apărut un CoVid foarte obraznic, ca să nu zic chiar nesimțit, căruia i s-a fâlfâit de magistrați, grefieri, pușcăriași și alți justițiabili. Așadar, derbedeul ăsta de virus needucat a penetrat o grefieră din CA care lucrează și la Biroul de Relații cu Publicul.

Colegele de birou au observat că doamna acuza diferite stări de rău, inclusiv febră, și au dat fuga la primul grefier care, dând dovadă de responsabilitate și patriotism în câmpul muncii, le-a dat papucii, spunându-le să lase fata în pace, că e și ea nițel răcită și gata. Între timp, colega „puțin răcită” a fost depistată pozitiv, fapt care reprezintă încă o dovadă că nesimțitul de Covid n-a ascultat de doamna grefier-șef, care le știe pe toate - că de-aia e șefă.

Panica instalată în Curtea de Apel a fost alimentată, azi-dimineață,  după vizita DSP Prahova, iar conducerea a informat personalul din CA că numai în situația în care oamenii au simptome vor fi testați, iar în situația în care sunt testați, sunt obligați să stea și 14 zile acasă cu 75% din chenzină, indiferent dacă rezultatul iese pozitiv sau negativ. Cu alte cuvinte, respectăm procedura, asimptomaticilor, marș la muncă și mai vedem noi care pică din picioare.

Între timp, Prahova ar putea stabili un nou record zilnic de cazuri confirmate cu Covid-19, iar situația devine alarmantă în contextul în care vorbim, deja, despre tot mai mulți pacienți infectați angajați în instituții publice sau societăți cu număr mare de salariați. Numai în ultima săptămână, în județ au apărut 71 de cazuri noi, 16 fiind confirmate în ultimele 24 de ore. Cea mai recentă anchetă epidemiologică a fost declanșată, vineri dimineață, la Curtea de Apel Ploiești, unde o grefieră a fost testată pozitiv. Din informațiile pe care le avem, în ultima săptămână, aceasta ar fi acuzat diferite simptome, inclusiv febră, de aproximativ o săptămână.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time