Să trăiți, domnule ministru Vela!
  • Citit 1081 ori

Să trăiți, domnule ministru Vela!

Domnule Vela, nu știu cum e la Palatul Victoria, dar la Ploiești, Poliția națională e aproape inexistentă pe străzi, iar în zonele cu risc criminogen ridicat sunt trimiși de către comandantul Poliției Ploiești doar polițiști locali, unii dintre ei fără pregătire pe ordine publică, și majoritatea femei. Așa, în bătaie de joc, că bătaie de joc este și sentimentul de ordine publică în municipiul Ploiești, ca să știți.

Și încă ceva, domnule ministru - la Poliția națională se iese la pensie la 47 de anișori, pe când desenații ăștia de la Locală la 65, iar la Poliția națională salariile, cu tot cu sporuri, nu sunt deloc mai mici, asta e vrăjeală pe care o aruncați în spațiul public într-o perioadă cu risc ridicat, când era mai bine să taceți, dacă sunteți om serios și, mai ales, bine intenționat. A, și ca să închei, fiindcă aproape uitasem - la Ploiești, polițiștii de la conducere stau bot în bot cu infractorii, care sanchi, sunt sifoane, iar pe străzi este o stare de nesiguranță permanentă.

Cetățeanul este batjocorit de interlopul-sifon, o invenție milițienească transformată la noi în regulă, nu excepție. Știți Dvs la ce mă refer, că nu ați picat recent în sistem, pe pariu!

Dar, repet, domnule Vela, poate așa e doar la Ploiești, unde polițiștii beau cafele cu tâlharii, evazioniștii și peștii, cu pelagra societății, iar în restul țării tremură interlopii de frica organelor din subordinea Dvs.

Oglinda, domnule Vela, căutați oglinda, după care mai vorbim despre schimbare, poate mai sincer și aplicat! Ps: Polițistul local de la Dumbrava care a decedat ieri are un copil student la București, pe care îl ținea cu salariul de 2100 de lei. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time