SURSE: Primarul Ploieștiului și directorul Poliției Locale au fost amenințați cu bătaia. Directorul a fugit
  • Citit 1326 ori

SURSE: Primarul Ploieștiului și directorul Poliției Locale au fost amenințați cu bătaia. Directorul a fugit

Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești, a fost înjurat și amenințat cu bătaia, informează surse Actualitatea Prahoveană. De față se afla o echipă a Poliției Locale Ploiești, coordonată de însuși directorul instituției, Adrian Vaida. Alături de primar se mai afla și unul dintre consilierii săi personali. Incidentul a avut loc pe strada Lupeni, din Ploiești, în timpul unui control tematic legat de modul în care se colectează gunoiul. 

Sursele noastre informează că Dobre ar fi fost nemulțumit la vederea unor saci de gunoi depozitați pe trotuar, în fața locuinței unui ploieștean. Primarul a ridicat gunoiul și l-ar fi aruncat, înapoi, peste gardul cetățeanului, care a ieșit din curte înjurând. În acel moment, directorul Poliției Locale, îmbrăcat în uniformă, a făcut o piruetă și s-a îndepărtat rapid de primarul Ploieștiului. Rămas singur, Dobre s-a prezentat și i-a reproșat cetățeanului modul în care a depozitat, pe trotuar, gunoiul. Ploieșteanul nervos a continuat să îl înjure și, printre amenințări cu bătaia, i-a reproșat primarului modul în care se efectuează serviciul de salubritate în oraș și că regretă faptul că l-ar fi votat în cadrul ultimelor alegeri locale.

Așteptăm un punct de vedere din partea Poliției Locale Ploiești, din care să reiasă dacă a fost efectuat un raport asupra incidentului și ce măsuri s-au luat. Totodată, ne putem întreba, retoric, ce poate păți un cetățean simplu care trăiește o experiență similară, având în vedere că însuși șeful unei instituții care trebuie să vegheze asupra siguranței cetățeanului și a respectării bunelor moravuri în spațiul public nu e în stare să asigure securitatea propriului șef - respectiv edilul municipiului Ploiești.

Sebastian Ignat. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time