Muncitorii care săpau la linia tramvaiului 102 au dezgropat cinci daci beți mangă: „Mai avem puțin și terminăm viaductul, aveți răbdare!”
  • Citit 588 ori

Muncitorii care săpau la linia tramvaiului 102 au dezgropat cinci daci beți mangă: „Mai avem puțin și terminăm viaductul, aveți răbdare!”

Surpriză de proporții pe șantierul liniei de tramvai 102 din Ploiești. Muncitorii care săpau șanțurile pentru fundația magistralei au descoperit cinci daci aflați sub influența băuturilor alcoolice care susțin că au fost angajați să sape la fundația unui viaduct, proiect finanțat din fonduri Romane.

„Mă numesc Costel Dromichete, sunt șef de șantier la viaductul Histria-Roma și vreau să vă asigur că lucrările sunt aproape finalizate, chiar dacă s-a întârziat puțin. A fost o varză domnule, au venit niște pileați și au tăiat panglica înainte să ne apucăm de treabă, pe numele lui Gebeleizis, niște hoți. Era unul, Iulianus Teodoricus, care mințea de înghețau apele. Zamolxe mi-e martor! A venit cu un grup de tarabostes după el care fie mințeau, ori erau sub influența lui Bachus, slăvit fie-i numele! Erau doi, Țurcanus și Popescus, păreau oligofreni, că prea debitau prostii”, a declarat Costel Dromichete, sprijinindu-se de o lopată.

Muncitorii dacii au fost mirați să afle că au trecut 1872 de ani de când s-au apucat de săpat, ei crezând că au trecut maxim doi-trei, conform propriilor declarații. „În numele lui Deceneu, ce a trecut timpul! Înseamnă că am pierdut fondurile de la Roma, că n-am terminat la timp. Nu-i nimic, să bem ceva”, a conchis dacul, ștergându-și barba cu mâneca.

La final, dacii au fost încântați să își cunoască urmașii din 2015, încingând cu aceștia o horă tradițională dacică: „Suntem fericiți să ne cunoaștem strănepoții. În afară de faptul că vă îmbrăcați ciudat, ați păstrat toate celelalte obiceiuri: sunteți la fel de murdari, bețivi și hoți ca și noi. Ave!”, s-a declarat mulțumit Costel Dromichete, scobindu-se cu unghia de la degetul mic în nas.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time