• Citit 515 ori

În sfârșit, vești bune! Râmele de pe Ilie Oană și-au făcut echipă și trag la titlu

ramaSe implică civic! Cunoscutele vietăți de agățat în cârlig s-au decis să salveze fotbalul ploieștean, chiar dacă Primăria Ploiești le acuză că nu sunt bune de nimic și că doar ele poartă vina pentru starea deplorabilă a gazonului de pe Ilie Oană. Râmele care au mâncat gazonul s-au organizat într-o echipă omogenă de fotbal si vor să intre în noul campionat pentru a se bate la titlu.

„Ne cerem scuze că am mâncat gazonul, dar vă rugăm să ne credeți că nu ne-am putut abține, a fost delicios. Până la urmă ne înțelegeți și pe noi: pe lângă faptul că iubim fotbalul, suntem, în definitiv, râme!", a declarat căpitanul nou-înfințatei FC Trifoiul Ploiești.

Reprezentantul echipei se declară mândru că FC Trifoiul este, practic, singura echipă autentică de fotbal rămasă în Ploiești, după ce tot felul de derbedei au distrus celelalte echipe care jucau în municipiu.

„Echipa noastră de râme reprezintă tot ce poate da mai bun municipiul Ploiesti în materie de fotbal de performanță la acest moment”, a declarat reprezentantul echipei.

„Aș vrea să adresez și o rugăminte, dacă tot îmi luați acest interviu. Rog opinia publică să nu mai spună că politicienii ploieșteni sunt niște râme. Practic, comparația ne jignește, mulțumim pentru atenție!”, a încheiat reprezentantul FC Trifoiul Ploiești, în timp ce molfăia punctul de la 11 metri de pe Ilie Oană.

sebastian ignatAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time