La noi ca la nimeni! Jihadiștii au vrut să lovească Ploieștiul, dar țiganii care vând telefoane în centru le-au furat detonatorul de la vestă
  • Citit 1006 ori

La noi ca la nimeni! Jihadiștii au vrut să lovească Ploieștiul, dar țiganii care vând telefoane în centru le-au furat detonatorul de la vestă

Zeci de polițiști, ofițeri ISU, mascați, gură cască plus chestorul Viorel Dosaru au umplut zona centrală a municipiului Ploiești, fiind martori la o scenă ieșită din comun: un bărbos îmbrăcat cu tricou ISIS se tăvălea, plângând, în fața Palatului Administrativ, încercând să-și dea foc cu o brichetă de un leu, cumpărată de la un chioșc Calliope, care bineînțeles că nu a funcționat.

Înainte să fie băgat în dubă, bărbatul a reclamat că țiganii care vând telefoane ziua-n amiaza mare în centrul Ploieștiului i-au furat detonatorul de la vestă, fiind pus în imposibilitatea de a se mai arunca în aer.

„În numele lui Allah, slăvit fie-i numele, azi trebuia să ajung la cele 74 de virgine, iar voi puneți cătușă la mine, mă duceți la bulău la Câmpina, protestez în numele Profetului! Țigani venit la mine, întrebat că ce cabluri îmi ies de sub giacă, dacă e cupru, o țigancă aruncat puradel la mine în brațe, altu dat cu semințe în ochi și altu furat detonator. Venit agent Poliție Locală, dat amendă pentru tulburarea liniștii publice, venit Garda de Mediu, dat amendă că poluez fonic, venit ISU, dat amendă că n-am autorizație de spectacol pirotehnic, venit Iulian Teodorescu cerut taxă de turist, venit SGU dat amendă stricat pomișor tuia, Allah mi-e martor că nu mai suport. Plus șaormar colț cu PSD pus mujdei în șaorma, căcat pe mine definitiv!”, a declarat suspectul cu ochii înlăcrimați căutând Mecca.

„Dacă știam cum e la Romania, mă detonam la mine, în Afganistan, cu capra mea iubită în brațe, nu trebuit Ploiești. Sunteți tâmpiți definitiv”, a conchis teroristul ghinionist.

Țiganii care vând telefoane în centrul municipiului nu au recunoscut nimic din cele declarate de membrul ISIS, liderul lor afirmând că stau de atâția ani nederanjați de Poliție în centrul Ploieștiului încât se pot declara ca parte din patrimoniul istoric al orașului. „Domnu reportăr, noi suntem obiectiv turistic, nu bișnițari! Domnu chestor Viorel poate să confirme că nici măcar nu ne cunoaște”, zise tuciuriul arătând cu degetul spre chestorul Dosaru care și-a tras, în mod inexplicabil, chipiul pe ochi.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Notă. Pamflet. Fapte ireale. Doamne ferește!

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time